Hakkımızda

Bu site, Site Destek Bilgi Tek. Tic Ltd. Şti’e aittir. Dopinggo ise bir Site Destek girişimidir. Fiziksel adresimiz: Körfez Mah. 5014 Sok. Deniz Yıldızı Apt. No:3/5 Atakum/Samsun Türkiye.

Uzun Lafın Kısası

E-Ticaret ile ilgili çok fazla bilinmeyenin olduğu bir dönemdeyiz. E-Ticaret platformları, entegrasyonlar, reklamcılık kanalları, içerik, ürün yönetimi, pazarlama ve daha fazlası…

Site Destek ekibi, bilinmeyenleri, soru işaretlerini ve karmaşıklıkları en aza indirmek için bu blog sitesini kurma kararını aldı. Düzenli olarak paylaşımların yer alacağı bu blog sitesinde üreteceğimiz içeriklerde, hem otoriter yabancı kaynaklardan, hem de edindiğimiz tecrübelerden faydalanacağız.

Dopinggo Blog Ne Yapar?

Dopinggo Blog, E-Ticaret sitesi yazılımlarını inceler. Olumlu, olumsuz, güçlü ve zayıf yönlerini gösteren tarafsız incelemeler yayınlar. Reklamcılık kanallarıyla alakalı merak edilenleri ve yenilikleri paylaşır. E-Ticaret sitelerinin ihtiyacı olan pazarlama ipuçlarını yayınlar. Sektöre dair analiz ve başarı hikayelerini paylaşır. Kısacası siz değerli ziyaretçilerimizin kullanacağı tüm kanallarla alakalı kapsamlı bilgiyi aktarır.

Biz Kimiz?

Dopinggo Blog ekibinde; Efehan YILDIZ, Şeyma TOPALOĞLU, Hüseyin ERDOĞAN, İpek ÇEBİTÜRK,  Duhan EDİZ, Damla KARAMAN, Fahri DEMİR, Kamil KELEŞ ve Ayhan KARAMAN yer almaktadır.